Volcom Indonesia

Feb 9th 2008
6 Comments
respond
trackback

This is the hardest project by far. This website combine old fashion static website and integrated with a WordPress Content Management System (CMS). After finishing the static pages, I need to clone every single details from the static design into a WordPress CMS. It means coding and modifying the CSS templates at the heaviest and making the blog looks integrated with the main website. It’s like making 2 projects but the outcome looks like 1. It’s integrated!

Static web
Volcom Indo

WordPress Blog

Volcom Indo


This post is tagged

6 Comments

  1. Sutan PL

    Dear Robin,
    situs nya bagus ya apalagi ada volcom ( my fave clothes ..hehe since 1996 till now )
    o..iya dimana bisa dapetin sticker volcom bro? coz i have black vario honda perlu ditempel tuh..
    thanks

  2. Robin Malau

    Halo Sutan, thanks udah mampir.

    Sayangnya saya udah ngga di Volcom lagi tuh. Tapi kalo ngga salah di event-event nya Volcom, itu juga kalo mereka masih bikin event, suka bagi-bagi stiker tuh.

  3. riko

    trs kalo mesen baju di web sini gimana cara dong???
    robin mau cp-in?…
    thanks…

  4. Robin Malau

    Hai Riko, setahu saya mereka yang di Indonesia belon punya website untuk order online, kecuali Volcom yang luar negeri, infonya bisa dicari di http://www.volcom.com.

    Cheers.

  5. Sutan PL

    Dear Robin,
    Makasih atas response nya. So, skarang dmn,Bro ??

  6. Robin Malau

    Saya 5 hari dalam seminggu selama tiga minggu ngantor di Surfer Girl ngurusin Multimedia, 5 hari dalam sebulan saya ngajar di Pelita Harapan, Jakarta. Sisanya bisnis web di rumah. Rumit deh pokoknya haha…

Incoming Links

Leave a Reply